Logo Selbachs

Feestje geven?

Iets te vieren of gewoon een gezellige borrel met vrienden of collega’s, een feestje, kerstborrel, promotie, afscheid, verjaardag, een donderdag- of vrijdagmiddagborrel? U bent meer dan welkom!

Wij reserveren voor u graag onze aparte feestruimte. Achter de antieke deuren bieden wij plaats aan maximaal 150 personen. Met een eigen bar heeft u de ruimte geheel voor u zelf en uw genodigden. 

Lange Hezelstraat

Selbachs ligt middenin de Lange Hezelstraat, de oudste winkelstraat van Nederland. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving op parkeerterrein Stichting Oude Stad (tegenover restaurant Loetje). Rondom het Joris Ivensplein en de Eiermarktgarage op 5 minuten lopen afstand.

 

Buffet of borrelhap

Tijdens uw feest genieten van een buffet of borrelhap? Ook bij feesten en partijen serveren wij alle gerechten van de kaart. Heeft u zelf ideeën over de invulling van het buffet, wij denken en koken graag met u mee.

Reserveren?

Wilt u meer informatie over het afhuren van de feestruimte of een reservering plaatsen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

  • Lange Hezelstraat 58A, 6511 CL Nijmegen
  • info@selbachs.nl
  • +31 6 38 31 72 08